Bliv brun uden sol
NYHED – med natlysolie!
Bliv smuk og brun
– hele året –
med BRUN365!
Få 2 måneder
gratis
Betal kun porto
kr 39,90
"Den nye BRUN365 med natlysolie
giver dig en smuk gylden brun
farve hele året rundt!"
Når du bruger BRUN365 regelmæssigt, øges indholdet af betakarotin i kroppens fedtceller med den virkning, at din hud får en naturlig, jævnt gylden brun farve - hele året rundt!

Betakarotin er essentielt for pro-vitamin A, som er vital for hudens fornyelsesproces! BRUN365 kan også mindske risikoen for solskoldning!
Giver dig en naturlig brun farve!
Reparerer pigmenter i huden!
Skjuler vitiligo!
Fjerner brune pletter!
Gør dig hurtigere brun!
Er et 100 % naturligt produkt!
Mindsker risikoen for solskoldning!
Bestil
Mere info

JA TAK, jeg ønsker at bestille BRUN365

Få et bedre syn
Brun365: 100 % naturligt
Hurtigt brun – varigt brun
En kapsel er nok
ETil alle hudtyper
Sikker og effektiv

Brun365: 100 % naturligt

Betakarotin findes i mange frugter og grøntsager og er en antioxidant, der styrker immunforsvaret. Betakarotin er også et naturligt og helt ufarligt farvestof. Det gør huden i stand til at modstå og beskytte mod skadelige UV-stråler. Samtidig får du en glat og robust, brun grundfarve. Sammen med natlysolie betyder det, at du opnår din brune farve hurtigere. BRUN365 ikke en erstatning for solcreme, men gør det kun muligt for dig at blive hurtigere brun, så du ikke behøver at udsætte dig selv for mere stråling, end din hud kan tåle.

Natlysolie kommer fra de spiselige frugter på kæmpenatlysplanten (Oenothera biennis) og har længe været kendt for sine gavnlige og betændelseshæmmende egenskaber. Olien hjælper med at opbygge celler, hvilket gør huden glattere og mere modstandsdygtig over for stråling og andre miljømæssige påvirkninger.

Hurtigt brun – varigt brun

BRUN365 virker på fire måder. For det første vil du – selv uden sol – hurtigt få en brun farve. Betakarotin producerer vitamin A og giver dig en dejlig brun farve. For det andet gør de naturlige stoffer i BRUN365, at ​​solbadning giver en bedre effekt – du bliver hurtigere brun med mindre sol. For det tredje gør olie og antioxidanter, at din hud bedre er i stand til at tåle stråling fra solen eller solariet. Din hud forbliver sund og glat, uden rynker eller leverpletter. For det fjerde bliver den brune farve mere holdbar end kun ved brug af solarium. Med BRUN365 behøver du ikke så meget sol som normalt for at blive solbrændt, og huden tørrer heller ikke så let ud og flager.

En kapsel er nok

Normal dosering af BRUN365 er én kapsel om dagen, svarende til 3 mg betakarotin. Men hvis du ønsker en hurtigere effekt til at starte med, kan du tage op til tre kapsler de første tre dage. Fortsæt derefter med én kapsel dagligt. BRUN365 er også ideel at bruge, hvis du skal på ferie til et solrigt sted og gerne vil blive brun hurtigt, uden at skulle sole dig så meget, at du risikerer at blive solskoldet.

ETil alle hudtyper

Hvis du har en meget lys hudtype, kan BRUN365 være meget godt for dig. Det kan være vanskeligt at opnå en god solbrændthed med lys hud, men BRUN365 vil gradvist stimulere dannelsen af pigmenter, og samtidig selv give ekstra brun farve. Desuden kan lysere hudtyper tåle mindre sol, og BRUN365 gør, at du slipper for at sole dig så meget.

Sikker og effektiv

Hverken betakarotin eller kæmpenatlysolie er klassificeret som farlige stoffer, og faktisk anbefales et det at indtage 3 mg betakarotin per dag. Betakarotin indeholder pro-vitamin A, som kroppen omdanner til A-vitamin, der er vitalt for syn, hud, slimhinder, fosterudvikling, vækst og immunforsvar. Gravide kvinder bør sørge for, at de hverken får for meget eller for lidt vitamin A. Kæmpenatlysolie er den spiselige olie af frøene fra kæmpenatlysplanten og er en vegetabilsk olie med mange gavnlige egenskaber. I BRUN365 er disse to helseprodukter sammensætte på en ideel måde for at maksimere bruningseffekten på din hud.

Du kan også finde mere information om betakarotin og kæmpenatlysolie online, for eksempel ved hjælp af Google. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du sende en e-mail til post@bio365.no

Din ordre er modtaget


Tak for din bestilling
En bekræftelse er blevet sendt til dig via e-mail.
Vi har en række andre produkter, der kan være af interesse for dig.
Se mere på www.bio365.dk

Alle oplysninger, du giver os, behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til andre parter.

Hilsen Wautor Laboratories AB
LUK

Salgs- og leveringsbetingelser

Brun365 sælges som et abonnement uden bindingsperiode. Den første pakke (2 måneder) får du HELT GRATIS! Du betaler kun forsendelse på kr. 39,90. Du får den første måned helt gratis. Almindelige forsendelser koster kun kr. 396,- inklusiv porto. Du modtager 2 bokser per forsendelse annen hver måned, indtil du opsiger abonnementet. Hver boks indeholder 60 tabletter med Brun365 og varer en måned. Det månedlige forbrug af Brun365 udgør derfor kun kr. 198,- Den indledende pris gælder kun én gang per person. Ved bestilling, når du allerede har modtaget en pakke til specialpris, faktureres denne til normalprisen. Godkendelse af betingelserne for dette websted udgør accept af et abonnement uden binding, som giver 14 dages fortrydelsesret på aftalen og eventuelle produkter modtaget i denne periode.

Bestilling og levering

Du vil modtage din første forsendelse ca. 5-10 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Pakken med vedhæftet faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du skal være over 18 år for at bestille online. Angiv dit fødselsår på reservationsblanketten. Ordrer fra personer under 18 år betragtes som ugyldige og vil ikke blive afsendt.

Opsigelse af abonnement kan gøres nemt ved at sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice. Opsigelsesfristen er to uger efter modtagelse af pakken, hvilket er oplyst på din faktura. Således er vi sikre, at vi altid har nok varer på lager.

Dit abonnement har ingen bindingsperiode.. Du forpligter dig kun til køb af den første forsendelse. Men for at opnå gode resultater, er det vigtigt at tage BRUN365 over en periode, så du får de ønskede resultater.

Reklamationer meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har meget høj kvalitet på vores produkter. Skulle der alligevel være mangler, skal det indberettes senest 10 dage, efter pakken er modtaget. Ved godkendte reklamationer dækker Wautor Laboratories AB portoen.

Du har kun fortrydelsesret på den første pakke i dit abonnement. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra pakken modtages og forudsætter, at forsendelsen leveres intakt i original emballage. Kunden dækker portoen.

Betaling skal ske senest inden den frist, som er angivet på fakturaen, i øjeblikket 14 dage. Ved manglende betaling af fakturaen modtager du en betalingspåmindelse/advarsel med administrationsgebyr på kr. 60,- Manglende betaling af denne fører til inkasso. Renter og gebyrer vil blive tilføjet efter de højeste lovbestemte satser. Skankred AS følger op på alle vores betalinger. Indfriende betaling kan kun ske ved betaling til Skankred AS, der er angivet på alle vores fakturaer.

Ændring af adresse skal anmeldes til Wautor Laboratories AB så hurtigt som muligt. Det er kundens ansvar at underrette om flytning, og eventuelle omkostninger i forbindelse med forsendelser, uden adresseændring er rapporteret, betales af kunden.

VIGTIGT! Der er ingen returret på forsendelser i abonnementet, bortset fra den første pakke, der leveres med 14 dages fortrydelsesret som følge af tilbagetrækning af det aftale abonnement. Pakker der returneres til os uden godkendelse senere end 14 dage efter indgåelse af abonnementet, bliver ikke krediteret. Det oprindelige krav opretholdes, selvom pakken returneres. Har du fået en pakke, du ikke har bestilt, bedes du kontakte kundeservice med det samme.

Fortrolighedspolitik
Wautor Laboratories AB opererer indenfor det norske datatilsyns retningslinjer for e-handel. Anvendelse og opbevaring af personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og du vil kun modtage produktnyheder fra Wautor Laboratories AB. Da fakturaen vedlægges forsendelsen, opbevarer vi ikke følsomme konto- eller kreditoplysninger.

BRUN365 er et standardiseret produkt, hvor den specificerede mængde af indhold og virkestoffer er konstant. Vores kvalitetssikring garanterer dig topkvalitet i enhver forsendelse. Wautor Laboratories AB forbeholder sig ret til at ændre produktsammensætningen, hvis det kræves for at opfylde loven om kosttilskud, uden at informere kunden på forhånd for at sikre produktets kvalitet.
Kontaktoplysninger
Du kan nemmest kontakte kundeservice via e-mail:post@bio365.dk eller vores kundetelefon 0047 5772 1614 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Efter bestilling vil du modtage nyheder og tilbud fra Wautor Laboratories AB og vores partnere. Vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen tredjepart.

Wautor Laboratories AB som forbeholder sig ret til at ændre pris, indholdsdeklaration og mængden af indhold i produktet BRUN365.
Vi ønsker dig en behagelig shopping!